Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Ongebruikte nieuwe Nikon Metron 15 fototas

sinds 15 Jul 2019 11:07 232 x bekeken
Prijs:Omschrijving van deze advertentie

Nieuw en ongebruikt wegens stoppen hobby. Hij ruikt zelfs nieuw. Nog altijd nieuw te koop. De nieuwprijs was 99 euro. Doe een realistisch en gezelig bod en hij is van u.

De nikon metron 15 fototas.
De rugzak is voorzien van grote verticale vakken met rits aan elke zijde en aan de voorkant, plus interne vakken voor accessoires. Het laptopvak kan aan de zijkant worden geopend en is voor een optimale ergonomie en bescherming afgescheiden van het hoofdcompartiment. Reflecterende plaatjes waarborgen een goede zichtbaarheid. Nylon riemen van topkwaliteit met een dunne gewatteerde laag van zacht neopreen. Dankzij waterdicht canvas en polyester materiaal met afgedichte ritsen is deze rugzak een betrouwbare metgezel voor onderweg naar school of naar uw werk, ongeacht uw vervoermiddel. Grote opening aan de voorkant waar gemakkelijk boeken en mappen in kunnen grote verticale vakken met rits aan elke zijde en aan de voorkant laptopvak afneembare buikriem clips voor een lampje aan de voor en achterkant reflecterende plaatjes waarborgen een goede zichtbaarheid waterdichte voering, wattering en opbergvakken grootte 49 x 28 x 20 cm gewicht 800 gram volume 26 liter laptopvak maximale grootte van de laptop: 36,5 x 25 x 4 cm geschikt voor een macbook pro hoofdcompartiment breedte: 26 cm hoogte: 45 cm diepte: 14 cm geschikt voor 2 grote a4+mappen of usformaat mappen body waterdicht en van rubber voorzien canvas en polyester materiaal. Achterpaneel 600dpolyester met een wattering van 20 mm epsschuim. Schouderriemen nylon riemen van het type veiligheidsgordel met een wattering van 3 mm neopreen. Compacte cameratas aan een schouderriem clip voor een lampje aan een schouderriem waterdichte opbergvakken zichtbaarheid voorpaneel: reflecterend plaatje van 9 cm2 zijkanten: reflecterend plaatje van 10 cm2. (Alle reflecterende materialen zijn van 3m.) Clips voor een lampje aan de rits op de voorzijde en aan een schouderriem.Jasper

0356011239

Soest


(Niet gevalideerde gebruiker)

Contacteer gebruiker

 • Kenmerken
 • Categorie: Overig
 • Merk: Nikon
 • Conditie: Nieuwstaat
 • Statistieken
 • Bekeken: 232 x
 • Date Added:
  7/15/2019 11:19:34 AM
 • Date Modified:
  8/23/2019 8:07:57 PM
 • Gebruiker actief sinds: 10-01-2011
 • Niet gevalideerde gebruiker