Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Olympus XA

sinds 08 Jun 2019 12:06 226 x bekeken
Prijs: To Be Agreed

Omschrijving van deze advertentie

Topkwaliteit van beelden in broekzakformaat! Olympus XA analoge compactcamera in goede staat. Body in geweldige staat met enkel de te verwachten veegjes voor een camera van deze leeftijd, maar geen grote zichtbare krassen of problemen. Lens in perfecte staat en is zoals deze camera voor bekend staat haarscherp. Ook de lichtmeter werkt perfect en de beelden zijn altijd correct belicht.

Twee kleine opmerkingen bij de viewfinder:
- De viewfinder heeft rechts wel een hapje uit het glas. Dit stoort echter niet bij het maken van beelden (zie foto)

- De naald die links in de viewfinder die de sluitertijd aanduidt, werkt ook niet meer op enkele sporadische momenten na. De camera meet het licht dus nog steeds perfect, maar je kan niet weten doorgaans wat de exacte sluitertijd is. Beetje zoals het bij point and shoot camera's gaat dus.

Indien je nog meer beelden wenst van de camera of recente beelden die ermee gemaakt zijn, kan je mij altijd contacteren.NickSomers

Geen telefoonnummer

Gent


(Niet gevalideerde gebruiker)

Contacteer gebruiker

  • Statistieken
  • Bekeken: 226 x
  • Date Added:
    6/8/2019 12:39:12 PM
  • Date Modified:
    6/8/2019 12:39:12 PM
  • Gebruiker actief sinds: 25-06-2017
  • Niet gevalideerde gebruiker