NIKON AF-S 70-300MM F/4.5-5.6G IF ED VR

NIKON AF-S 70-300MM F/4.5-5.6G IF ED VR

NIKON AF-S 70-300MM F/4.5-5.6G IF ED VR

307 x bekeken sinds 30 mei 2019 10:05

Omschrijving

Krachtige 4,3x zoom met een bereik van 70-300 mm, te gebruiken op FX en DX camera's. Equivalent met 105-450 mm bij gebruik op een DX-formaat digitale spiegelreflexcamera. Met "active" (sport) stand op de VR.
SWM (Silent Wave Motor) zorgt voor een stille automatische scherpstelling, waarbij u snel en gemakkelijk kunt wisselen tussen autofocus en handmatige scherpstelling.
Dankzij het IF-ontwerp (Internal Focusing) met interne scherpstelling verandert de lengte van het objectief niet, terwijl een niet-draaiend voorste element het mogelijk maakt circulaire polarisatiefilters en op het objectief bevestigde flitsaccessoires te gebruiken.
VR II biedt een stabiliteit die equivalent is met een sluitertijd die 2,5* stops korter is. De normale stand corrigeert trillingen bij fotograferen uit de hand, terwijl de actieve stand trillingen door mechanische oorzaken tegengaat.
Twee elementen van ED-glas beperken chromatische aberratie over het gehele zoombereik tot het minimum, terwijl ze garant staan voor een hoge resolutie en contrast.
Scherpstelopties: automatisch met prioriteit voor handmatige scherpstelling en alleen handmatig.
Afgerond diafragma met negen lamellen zorgt dat onscherpe elementen vloeiend overlopen voor natuurlijk uitziende achtergronden.
Diameter van 67 mm voor filters en voorzetlenzen (niet draaiend).
Bod is exclusief eventuele verzendkosten. Verzending voor risico van de koper.

Kenmerken

Categorie
Lenzen (AF)
Merk
Nikon
Conditie
Nieuwstaat

9 jaar actief op Fotoapparatuur

Tiel

(Niet gevalideerde gebruiker)