Sony distagon 35mm F1.4 - SAL-35F14G

Sony distagon 35mm F1.4

Sony distagon 35mm F1.4

496 x bekeken sinds 04 mei 2019 13:51

Omschrijving

Sony Zeiss distagon 35mm F1.4 lens te koop. De lens is niet nieuw maar lichte gebruikssporen zijn zelfs niet zichtbaar. Altijd heel zuinig mee omgesprongen en wegens overcompleet verkoop ik deze fijne lens. Het betreft de lens met e-mount vatting. Zie voor meer details hieronder.

Sony FE Distagon T* 35mm f/1.4 ZA objectief
Het hoogwaardige Sony FE Distagon T* 35mm f/1.4 ZA objectief (SEL35F14Z.SYX) is een lichtsterk objectief met een vaste brandpuntsafstand die veelzijdig in te zetten is. De FE 35mm van Sony is geoptimaliseerd voor zowel fotografische als video-doeleinden. De diafragmaring heeft instelbare klikgeluiden. Schakel deze uit voor het maken van video's en schakel de geluiden weer in voor een merkbare feedback tijdens het fotograferen. De brede scherpstelring maakt het eenvoudig om de scherpte op de juiste plaats te in te stellen.

Hoge kwaliteit in iedere situatie
Het optische ontwerp van de Sony FE Distagon T* 35mm omvat drie asferische elementen, waaronder een geavanceerd asferisch precisie-element. Deze elementen zorgen samen voor een effectieve compensatie van aberraties en waarborgen de scherpte van hoek tot hoek. Zelfs bij een maximale diafragma-opening blijft de scherpte behouden en u kunt profiteren van consistente optische prestaties bij de meest uiteenlopende instellingen en situaties. De bekende ZEISS T*-lenscoating speelt een grote rol in de beeldkwaliteit door reflecties zoals schitteringen en spiegelingen te onderdrukken. Hierdoor verkrijgt u opnames met een uitstekend contrast en een goede kleurechtheid.

Helderheid, scherptediepte en scherpstelling
De lichtsterkte van de Sony FE 35mm f/1.4 ZA maakt het eenvoudig om heldere foto's en video's te verkrijgen in een omgeving met weinig licht. Het diafragma is opgebouwd uit negen afgeronde bladen waardoor de bokeh van een opname vloeiend en zacht is. Zo legt u de nadruk volledig op uw onderwerp en zullen elementen in de achtergrond geen aandacht meer vragen. Het Direct Drive SSM systeem van Sony zorgt ervoor dat u zeer nauwkeurig kunt scherpstellen met de 35mm, zelfs binnen de kleinste scherptediepte. De aandrijving is stil, wat ideaal is bij het opnemen van een video waarbij er veel opnieuw moet worden scherpgesteld.
Kenmerken van de Sony FE Distagon T* 35mm f/1.4
- Lichtsterk FE 35mm objectief
- Diafragmaring met instelbare klikgeluiden
- Consistente en hoogwaardige optische prestaties
- ZEISS T*-lenscoating ter onderdrukking van reflecties
- Zachte bokeh dankzij diafragma met afgeronde bladen
- Nauwkeurige scherpstelling met een stille aandrijving
- Minimale scherpstelafstand van 30 centimeter
- Stof- en vochtbestendige behuizing

Kenmerken

Categorie
Lenzen (MF)
Merk
Sony
Type
SAL-35F14G
Conditie
Lichte gebruikssporen

4 jaar actief op Fotoapparatuur

3849RD

(Niet gevalideerde gebruiker)