Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Nikon D4 Body

sinds 09 Apr 2019 13:04 297 x bekeken
Prijs: € 1,999.00

Omschrijving van deze advertentie

Nikon D 4 body, met accu, lader, en gebruiksaanwijzing. Camera heeft maar 8540 clicks !! Camera is bij ons ingeruild. Mooie camera, klant is heel zuinig geweest op camera. Kom deze camera kijken en testen in onze winkel in Bergschenhoek of mail of bel ( 010 5221344) ons.

Dit verteld Nikon over deze Camera:
FX-formaat CMOS-sensor van 16,2 megapixels
ISO 100-12.800
Multi-CAM 3500FX 51-punts AF-systeem
Full-HD video
De ongelooflijk heldere beelden met vloeiende gradaties, zelfs bij een hoge ISO-gevoeligheid, zijn mogelijk dankzij de geoptimaliseerde ruisonderdrukking en de 14-bits A/D-conversie in de sensor. Het unieke van deze Nikon-camera is dat de D4 uw foto mogelijk heden uitbreidt met vier opties voor het beeldveld: FX-formaat (36,0 x 23,9 mm), 5:4-uitsnede (29,9 x 23,9 mm), 1,2x-uitsnede (29,9 x 19,9 mm) en DX-formaat (23,4 x 15,5 mm).

Onovertroffen EXPEED 3-beeldverwerkingssysteemEXPEED 3 voert meerdere taken uit op verbluffend hoge snelheden, het resultaat van technische expertise en zeer veel aandacht voor detail. Dit beeldverwerkingssysteem, dat is geoptimaliseerd voor digitale spiegelreflexcamera's, biedt natuurgetrouwe, verzadigde kleuren, een natuurlijke diepte en een uitzonderlijk groot dynamisch bereik met subtiele en genuanceerde tonen, van diepzwart tot sneeuwwit.

Zelfs als u fotografeert bij weinig licht met een hoge ISO-gevoeligheid vermindert de intelligente ruisonderdrukking van de camera ruis zonder dat dit ten koste gaat van de scherpte. De indrukwekkende snelle 16-bits beeldverwerking biedt vloeiende gradaties en rijke tonen en details, en kan worden toegepast op beelden voor uiteenlopende toepassingen. JPEG-beelden kunnen onbewerkt, rechtstreeks uit de camera worden gebruikt voor tijdschriften, kranten of webpublicaties. EXPEED 3 is ook geoptimaliseerd voor video en produceert films met minder moiré, foutieve kleuren en ‘rafelige' randen.

Hoge snelheid voor geslaagde beelden: continu-opnamen van circa 10/11 beelden per seconde in FX-formaatDe D4 is gebouwd voor snelheid, maar niet voor snelheid alleen. De snelheid en het reactievermogen van de D4 gaan hand in hand met een ongeëvenaard nauwkeurige controle over sluitertijd, diafragma, autofocusdetectie en focus-tracking, automatische belichting, automatische witbalans en andere opties waarmee fotograferen beslissende momenten beter kunnen vastleggen dan ooit tevoren.

U kunt serieopnamen van 10 bps verwachten met volledige AF- en AE-prestaties in FX-formaat. De beeldsnelheid kan ook worden verhoogd tot 11 beelden per seconde in FX-formaat. Dankzij het grote buffergeheugen van de camera kunnen tot 100 beelden in RAW en tot 200 beelden in JPEG (bij gebruik van een geheugenkaart van 32 GB) worden opgenomen.

Ongekende accuratesse bij automatische bewerkingen dankzij de RGB-sensor met 91K pixelsDankzij Nikon's geavanceerde systeem voor onderwerpherkenning bereikt de D4 nieuwe hoogten als het gaat om een nauwkeurige autofocus, automatische belichting, i-DDL-flits, actieve D-Lighting en automatische witbalans. Het hart van het systeem wordt gevormd door een precieze RGB-sensor die elk onderwerp nauwgezet leest met behulp van 91K pixels. De gegevens die met een ongekende nauwkeurigheid pixel voor pixel zijn verzameld, worden vervolgens gebruikt om de kleurinformatie en helderheidsniveaus van het onderwerp te meten en te analyseren.

Duurzaamheid in zware omgevingsomstandighedenDe body van de D4 is gemaakt van een sterke, maar lichte magnesiumlegering. Hierdoor is de camera uitermate betrouwbaar, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. De sluiter van de D4 is gedurende 400.000 cycli getest met volledig geassembleerde camera's tijdens veeleisende continue serieopnamen en gedurende langere tijd. Grondige maatregelen zijn getroffen om de camera te beschermen tegen binnendringend vocht en stof en zelfs tegen elektromagnetische interferentie. De uitgebreide afdichting, gecombineerd met extra maatregelen van Nikon, zorgt dat de camera blijft werken in uiteenlopende zware omstandigheden. Dankzij nauwgezette aanpassingen op detailniveau is de D4 bovendien lichter dan de D3S, maar biedt deze camera wel dezelfde uitzonderlijke duurzaamheid.Colorwood

0105221344

Bergschenhoek


Gevalideerde gebruiker

Contacteer gebruiker

  • Statistieken
  • Bekeken: 297 x
  • Date Added:
    4/9/2019 1:28:17 PM
  • Date Modified:
    4/9/2019 1:28:17 PM
  • Gebruiker actief sinds: 28-07-2011
  • Niet gevalideerde gebruiker