Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Nikon Coolpix A

Prijs:Overzicht

Nikon Coolpix A compact camera ZilverDe Nikon Coolpix A is een compact camera welke bij uitstek geschikt is voor de professionele fotograaf. De draagbaarheid van een compact camera en de prestaties van een DSLR zijn gecombineerd tot één waarbij de camera ondersteuning biedt aan RAW opnamen. De 16.2 megapixel DX-formaat CMOS-sensor, de EXPEED 2 beeldverwerkingstechnologie en het zeer lichtsterke f/2.8 NIKKOR groothoekobjectief met een vaste brandpuntsafstand van 18.5mm maken van deze robuuste camera een technische alleskunner.

Compacte DSLR-technologieën
Dankzij de EXPEED 2 beeldverwerkingstechnologie en de uiterste lichtgevoelige DX-formaat sensor worden uw beelden levendig met vloeiende gradaties, haarscherpe details en zo min mogelijk ruis. De gevoeligheid varieert van 100 - 6400 ISO en is met de Hi 2 instelling handmatig naar ISO 25.600 uit te breiden. Met het 3" LCD display kunt u uw beelden goed bekijken en gemakkelijk door het menu bladeren. De gebruikersinterface wordt ook bij Nikon's DSLR-camera's gebruikt. Twee van uw favoriete functies zijn toe te wijzen aan de aanpasbare functie-knoppen. Naast de P, S, A en M-stand zijn er ook twee gebruikersstanden voor uw favoriete instellingen. Filmen kan in full HD kwaliteit met een snelheid van 24, 25 of 30 beelden per seconde voorzien van stereogeluid.

Alles wat u wilt van een camera
U hoeft niet alleen met de autofocus te werken, de Nikon Coolpix A heeft een handmatige scherpstelring waarmee u ook in de autofocus stand handcorrectie kunt toepassen. De camera beschikt over een ingebouwde flitser, maar u kunt eventueel een Speedlight flitser op de hotshoe plaatsen. Dankzij Actieve D-Lightning legt u meer details vast in situaties met hoge contrasten. Door te kiezen uit zes niveaus optimaliseert en herstelt u de details in schaduwen en hoge lichten. Met Picture Control past u de instellingen van het contrast en de kleuren aan naar de situatie waar u zich in bevind. Met het ingebouwde retoucheermenu past u ter plekke diverse filters toe op uw foto's om ze nog mooier te maken.
Kenmerken- 16.2 megapixel DX-formaat CMOS-sensor en EXPEED 2 processor
- f/2.8 NIKKOR objectief met een vaste brandpuntsafstand van 18.5mm
- Handmatige scherpstelring, ingebouwde flitser en hotshoe-aansluiting
- Film in full HD kwaliteit met 24, 25 of 30fps en stereogeluid
- Compatibel met vele handige en bijzondere accessoires
- Ondersteunt RAW


Kaart

Nieuw Prijzen

Geen nieuw prijzen gevonden.

Contacteer gebruiker

Toon alle advertenties

Meld misbruik ?

 • OVERIG
 • Date Added:
  4/5/2019 2:04:10 PM
 • Date Modified:
  4/5/2019 2:04:10 PM
 • IP Address: 82.75.185.24
 • Bekeken: 54
 • Actief sinds: 16-01-2005
 • Niet gevalideerde gebruiker