Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Canon speedlite 430EX II externe flitser

Prijs: To Be Agreed

Overzicht

De Canon Speedlite 430 EX II is geheel aangepast voor optimaal gebruik op de neiuwste EOS modellen. De 430EX II heeft,een automatische selectie van de witbalans opties en past de lichthoek aan bij de zoominstellingen en sensorgrootte. Hij is zelfs te gebruiken bij groothoeklenzen tot 14 mm. Met een richtgetal van 43 is deze Speedlite ideaal voor tele-opnamen en indirect flitsen. De flitskop is zowel horizontaal als verticaal kantelbaar, zodat hij vanuit elke hoek een lichtje kan bij schijnen. Bounce de flits tegen het plafond of muur, zodat er een mooi egaal lichteffect ontstaat. Of gebruik hem als slave-unit en laat hem de master-unit versterken met een krachtige synchrone flits.Onze waardering: 7

Uit te proberen bij ons in de winkel.
Is dit niet de flitser die je zoekt, bekijk dan onze andere advertenties!
Tevens hebben wij een groot assortiment nieuwe flitsers, neem hiervoor een kijkje op onze website FotoTuerlings.
Heb je hulp nodig bij je keuze? Bel ons even op, wij staan altijd klaar om je te helpen.

Bijgeleverde accessoires:

- Doos
- Tas
- Flitsvoet

Nieuwsgierig naar de dagprijs van een bepaald type compactcamera, systeemcamera, spiegelreflexcamera, of wellicht van een objectief of flitser?
Wij hebben meer dan wat er alleen op marktplaats of op onze website te zien is. Tevens hebben wij vaak ook showmodellen en demomodellen van onder andere Canon, Nikon, Sony, Leica, Olympus, Panasonic, Sigma of Tamron. Mail gerust voor een scherpe prijs van datgene wat je zoekt naar info@fototuerlings.nl of bel 013-5421905.


Kaart

Nieuw Prijzen

Geen nieuw prijzen gevonden.

Contacteer gebruiker

Toon alle advertenties

Meld misbruik ?

 • OVERIG
 • Date Added:
  3/6/2019 11:46:11 AM
 • Date Modified:
  3/6/2019 11:46:11 AM
 • IP Address: 145.131.235.28
 • Bekeken: 151
 • Actief sinds: 07-02-2019
 • Niet gevalideerde gebruiker