Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Sigma 85mm f/1,4 DG met Canon EF vatting

Prijs: € 899.00

Overzicht

Sigma 85mm f/1,4 met Canon EF vatting. In doos. Objectief is bij ons ingeruild. Kom langs in onze winkel in Bergschenhoek. Andere brandpunten van Sigma zijn ook op voorraad, voor vragen mail of bel (010 5221344) ons.

Dit wordt er geschreven over dit Sigma objectief:
Met het Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objectief komt de fabrikant tegemoet aan de strenge eisen van de veeleisende portretfotograaf. Zoals verwacht mag worden van dit objectief uit de Art-serie kun je rekenen op een mooi bokeh gecombineerd met meer dan uitstekende prestaties. Het geleverde bokeh zou zo nauwkeurig zijn dat je kunt scherpstellen op de pupil van het model en daarbij de wimpers laten vervagen. De 85mm f/1.4 DG HSM Art is opgebouwd uit veertien elementen in twaalf groepen voor een zo hoog mogelijke scherpte. Dit maakt dit objectief dan ook zeer geschikt voor camera's met een sensor van 50 megapixels of meer.

Afbeeldingen zonder hinderlijke elementen
De 85mm f/1.4 DG HSM Art van Sigma minimaliseert het optreden van axiale chromatische aberraties doordat er gebruik wordt gemaakt van Special Low Dispersion glas. Vanaf de start van het ontwerpen van dit objectief heeft Sigma de flares en ghosting gemeten om zo tot een optisch design te komen dat resistent is tegen sterke incidentele lichtbronnen zoals achtergrondlicht. Daarbij helpt de toegepaste Multi-Layer coating om het laatste beetje aan flare en ghosting weg te werken. Dit levert scherpe afbeeldingen met een hoog contrast, zelfs in omstandigheden met achtergrondverlichting.

Soepele scherpstelling
De volledig nieuw ontworpen Hyper Sonic Motor voorziet in 1.3 maal meer torque dan zijn voorgangers. Zelfs bij lage snelheden leidt dit tot exceptionele stabiele prestaties. De tevens van een update voorziene scherpstel-algoritmes verzekeren je van een snelle autofocus. Mocht dat niet snel genoeg gaan of wil je even zelf de regie in handen nemen: dan kun je deze direct zelf handmatig aanpassen door aan de scherpstelring te draaien. De perfecte focus is dus niet afhankelijk van het schakelen tussen de AF- en MF-stand.

Duurzaam en robuust ontwerp
De behuizing van het objectief is gemaakt van een thermisch stabiel composiet materiaal waardoor het objectief bestand is tegen wisselende temperaturen en omstandigheden. Een rubberen sealing zorgt voor een stof- en spatwaterdicht ontwerp. Voor een hoge duurzaamheid en een betrouwbare werking is de lensvatting gemaakt van messing. Bovendien is het objectief compatibel met het optionele Sigma USB Dock waarmee je diverse instellingen zoals focus-parameters en andere eigenschappen kunt aanpassen.
Kenmerken van de Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art
Ontwikkeld voor extra-grote fulframe sensoren
Ook geschikt voor APS-C sensoren
Nieuw ontwikkelde scherpstelmotor
Afgerond negenblads diafragma
Stof- en spatwaterdicht


Kaart

Nieuw Prijzen

Geen nieuw prijzen gevonden.

Contacteer gebruiker

Toon alle advertenties

Meld misbruik ?

 • KENMERKEN
 • Sigma
 • Lens (AF)
 • Conditie:
  Lichte gebruikssporen
 • Serienummer:
  016
 • OVERIG
 • Date Added:
  2/19/2019 4:05:11 PM
 • Date Modified:
  2/19/2019 4:05:11 PM
 • IP Address: 86.90.228.227
 • Bekeken: 164
 • Actief sinds: 28-07-2011
 • Gevalideerd sinds:
  31-01-2019