Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

Nikon Coolpix P7000 compact camera

Prijs: € 199.00

Overzicht

De COOLPIX P7000 ziet er klassiek uit, is draagbaar als een compact camera en heeft de mogelijkheden van een spiegelreflexcamera. De camera is perfect voor fotografen die volledige controle willen hebben, levert professionele prestaties en toont aan dat er geen grenzen bestaan met de juiste apparatuur.
Het Nikkor groothoekobjectief met 7,1x zoom en ED-glas biedt een uitstekende precisie en scherpe resolutie. Door de grote CCD beeldsensor van 1/1,7 inch met 10,1 megapixels krijgt u uiterst gedetailleerde fotos en maakt u zeer scherpe uitvergrotingen. De LCD-monitor van 3 inch zorgt voor een grote kijkhoek, levendige kleurreproductie en een scherp contrast. Met een antireflectie coating voor heldere weergave met minimale reflectie, zelfs bij helder zonlicht. Vibratiereductie met lens-shift vermindert het effect van cameratrilling. Scherpe HD-filmopnamen (720p) en ingebouwde stereomicrofoon legt de actie vast met stereogeluid en maar liefst 30 beelden per seconde. De optische zoom en autofocus zijn tijdens de opname beschikbaar. Externe microfoons kunnen worden gebruikt met de standaard microfoonaansluiting. Opnamen kunnen ook vastgelegd worden in RAW-indeling van hoge kwaliteit, zelfs bij gebruik van ingebouwde camerafuncties zoals continu-opnamen en Picture Controls. De hoge ISO lichtgevoeligheid vermindert de kans op onscherpte bij opnamen van snel bewegende onderwerpen of bij weinig licht. De nachtstand minimaliseert de ruis bij opnamen met een hoog ISO bereik. Met de optische zoeker bepaald u nauwkeurig de compositie bij direct zonlicht en in andere heldere lichtomstandigheden waarin de LCD-monitor minder goed zichtbaar is.
Het systeem is uit te breiden met een compatibel groothoekconverter, draadloze afstandsbediening en een reeks externe flitsers en microfoons.

Kenmerken:
- Nikkor groothoekobjectief met 7,1x zoom
- Grote CCD-beeldsensor met 0,1 Megapixels
- 3 Inch LCD-monitor
- HD-filmopnamen

Onze waardering: 8

10 Nieuw, geen gebruikssporen, evt met doos
9 Nieuwstaat, minuscule gebruikssporen
8 In zeer goede staat, lichte gebruikssporen
7 Normale staat, normale gebruikssporen
6 Duidelijke Gebruikssporen, Lichte beschadigingen die geen invloed op de foto hebben
5 Zeer gebruikt uiterlijk, kleine beschadigingen, krasjes op frontglas of lcd


Uit te proberen bij ons in de winkel.
Al onze occasions zijn volledig nagekeken en gereinigd en worden geleverd met 3 maanden garantie. Is dit niet de camera die je zoekt, bekijk dan onze andere advertenties!
Tevens hebben wij een groot assortiment nieuwe camera's, neem hiervoor een kijkje op onze website FotoTuerlings.Heb je hulp nodig bij je keuze? Bel ons even op, wij staan altijd klaar om je te helpen.

Nieuwsgierig naar de dagprijs van een bepaald type compactcamera, systeemcamera, spiegelreflexcamera, of wellicht van een objectief of flitser?
Wij hebben meer dan wat er alleen op marktplaats of op onze website te zien is. Tevens hebben wij vaak ook showmodellen en demomodellen van onder andere Canon, Nikon, Sony, Leica, Olympus, Panasonic, Sigma of Tamron. Mail gerust voor een scherpe prijs van datgene wat je zoekt naar info@fototuerlings.nl of bel 013-5421905.


Kaart

Nieuw Prijzen

Geen nieuw prijzen gevonden.

Contacteer gebruiker

Toon alle advertenties

Meld misbruik ?

 • OVERIG
 • Date Added:
  2/14/2019 10:08:44 AM
 • Date Modified:
  2/14/2019 10:08:44 AM
 • IP Address: 145.131.235.28
 • Bekeken: 159
 • Actief sinds: 07-02-2019
 • Niet gevalideerde gebruiker