Canon Speedlite transmitter ST-E3-RT

Canon Speedlite transmitter ST-E3-RT

Canon Speedlite transmitter ST-E3-RT

404 x bekeken sinds 12 feb 2019 12:12

Omschrijving

Canon Speedlite Transmitter ST-E3- RT compleet in etui. Transmitter is bij ons ingeruild. Kom langs in onze winkel in Bergschenhoek, of bel ( 010 5221344) of mail ons.

Dit verteld Canon over deze transmitter:
De Canon Speedlite ST-E3-RT Transmitter maakt deel uit van het E-TTL II systeem en stelt u in staat om tot maximaal vijftien reportageflitsers tot een afstand van dertig meter aan te sturen. Ook is het mogelijk om een tot vijftien camera's op afstand aan te sturen voor het maken van een gesynchroniseerde opnamereeks. De 2.4GHz RF-bediening is gemakkelijk en betrouwbaar: zelfs als er geen directe zichtlijn is tussen de zender en de flitser. Dit geeft u ongelofelijk veel bewegingsvrijheid!

Veelzijdige functionaliteiten
Het maakt niet uit hoe uw belichting is: u kunt een complexe lichtopstelling maken waarbij het vermogen van 1/1 tot 1/128e is aan te passen in 1/3e stappen, of gebruikmaken van het automatische belichtingssysteem. De zender is compatibel met TTL, E-TTL en E-TTL II. U kunt gebruikmaken van voorflitsen, flitsbelichtingsvergrendeling, flitsbelichtingscompensatie, flitsbelichtingsbracketing. De flitsers die u wilt aansturen, zijn bovendien te verdelen in maximaal vijf groepen. U hebt bovendien de beschikking over vijftien verschillende kanalen.

Ontwerp
Net als de professionele L-serie objectieven van Canon, is de Speedlite ST-E3-RT voorzien van stof- en vochtbestendige afdichtingen. De duidelijke knoppen en het goed afleesbare LCD-display met achtergrondverlichting dragen bij aan de gebruiksvriendelijkheid. De flitsvoet is gemaakt van duurzaam metaal. De zender wordt gevoed middels twee optionele AA-batterijen. Deze worden niet meegeleverd, maar kunt u vinden onder het tabblad "Accessoires".
Kenmerken
- Compatibel met TTL, E-TTL- en E-TTL II
- Automatische en handmatige mogelijkheden
- RF-aansturing voor maximaal 15 flitsers op 30 meter afstand
- Weerbestendige afdichtingen tegen stof en vocht
- Voorzien van een metalen flitsvoet-aansluiting
- Voeding middels twee optionele AA-batterijen
- Afmeting van 67.4 x 61.5 x 77.4 millimeter
- Weegt maar 110 gram

Kenmerken

Categorie
Flitsers
Merk
Canon
Conditie
Lichte gebruikssporen

12 jaar actief op Fotoapparatuur

0105221344

Bergschenhoek

Gevalideerde gebruiker