Je blokkeert onze banners :(

Hoi! We zien dat je waarschijnlijk AdBlock, Ghostery, NoScript of andere software gebruikt die onze banners ontregelt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je Fotoapparatuur.nl in essentie inkomsten die we hard nodig hebben.Help ons door Fotoapparatuur.nl te whitelisten of beleef fotoapparatuur.nl zonder banners en neem een abonnement.

2

2

BESCHRIJVING

Geen beschrijving

REACTIES


Marc op 25 Sep 2007 12:09
@Marco, Yes lampen en reflectieschermen. Lichtje op d'r neus, klopt, moet weg!
Marco de Lee op 25 Sep 2007 11:09
Prachtige foto, wat het gladtrekken betreft..iets ja maar niet overdreven veel naar mijn mening, maar zo zie je meningen verschillen. Wel zou ik persoonlijk het hoekje bij haar neus iets bewerken. Gelijk een vraagje..werk jij met lampen en reflectieschermen om je modellen bij te lichten? Ik vind namelijk dat je hele mooie portretten maakt en super belicht. mvg Marco
Dustbak op 24 Sep 2007 10:09
Wist ik niet maar voor handwerk is het gewoon onmisbaar. Clonen, healen, etc.. is eigenlijk een basisbewerking die snel en simpel is. In kanalen dingen gaan repareren of maskers maken gaat verder, kost veel tijd en is lang niet altijd nodig. Ik gebruik het heel zelden en meestal alleen wanneer ik een plaat verkloot heb en er toch nog iets van moet maken. Of wanneer ik veel tijd heb en dingen moet samenstellen. Ik probeer het meestal te vermijden.
Marc op 24 Sep 2007 10:09
Ja klopt, hoe weet je dat? Ga ik me eens in verdiepen dat clonen en healen. Was op het spoor van reparatie in de alpha-kanalen en daarover aan het lezen...... Vond het nogal omslachtig klinken en was er (dus) nog niet verder mee gegaan. Thnx.
Dustbak op 24 Sep 2007 10:09
gewoon clonen/healen vanaf een mooi stukje neus/wang. Handwerk dus ;) Daar merk je pas echt de toegevoegde waarde van een Wacom tablet (die gebruik je neem ik aan?).
Marc op 24 Sep 2007 10:09
Okay en dat laatste mag je me ook even uitleggen. Uitgebeten glimplekken, hoe haal je die het mooist weg?
Dustbak op 24 Sep 2007 09:09
Ligt aan het doel. Persoonlijk vind ik het te veel. Ik hou er van om de structuur van huid (en ogen) te blijven zien. Bijwerken zodat het niet schreeuwt, PLASTIC FANTASTIC KIJK MIJ NU EENS GLAD GESHOPPED! Er zijn toepassingen en bijbehorende partijen die het precies zo willen hebben. Ik zou dan het witte puntje op haar neus van het licht weer wel wegvegen.
Marc op 24 Sep 2007 09:09
Okay, iets of eigenlijk veel te ? ;-) Eerlijk zeggen ! Heb nog een beetje moeite met het vinden van de gulden middenweg.
Dustbak op 24 Sep 2007 09:09
:) Ik moet eerlijk zeggen dat je wat mij betreft iets te ver bent gegaan met het gladtrekken.
looking op 24 Sep 2007 06:09
mooie foto marc perfect scherp in haar ogen

Meer foto's van Marc

awd M4 Corine N-1

Foto Uploaden

  • KENMERKEN
  • Geplaatst in: Algemeen
  • Geplaatst op: 24 Sep 2007
  • 852x bekeken